Mares till Frimis Salonger

Av den 20 mars, 2019

Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm. Debutsingeln “Allt du gör och att du finns” sålde platina och spred sig som en löpeld runt om i landet med sina närmare 10 miljoner streams.

Uppföljarsingeln “Cyklar ni så springer jag” valdes av Spotify ut till “Årets bästa svenska indie 2016” och kritiker menar att Mares gör ”soundtracket till en ny generation som ska erövra nätterna” och att de har ”de rätta ingredienserna för att skapa fantastisk musik”.

2018 har varit Mares år. I juni släppte gruppen sin deput-EP ”Rock’n’Roll Never Die” kort därpå var EP:ns framgång ett faktum. Deras sommarturné har gått non-stop och de har hunnit med hella 32 turnéstopp och där sattes även ett publikrekord på Gröna Lunds lilla scen.

Mares fick även den stora äran i att nomineras för ”Årets Genombrott” på Rockbjörnen.

– Vi är verkligen helt överväldigade över att så många har röstat på just oss. För bara något år sedan repade vi i en musiksal och nu är vi nominerade till en rockbjörn. Ofattbart. Tusen tack och oändligt med kärlek till er alla, säger Mares.

Sångaren Fredrik Danfors hyllas för sin känsloväckande och nerviga röst som tillsammans med bandmedlemmarna Mike, Olle, Fredrik och Albin ska göra kompromisslös och äkta musik som får hela svenska folket att dansa.

Musikvideo | Mares – Penseldrag (Officiell musikvideo)

Mares spelar på Frimis Salonger Lördag 23 Mars 2019.

» Mer information här «

Musik | Mares till Frimis Salonger
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login