Marabou Premium i ny sofistikerad kostym

Av den 22 februari, 2018
Premium erbjuder 20 antal smaker däribland favoriterna 70% Kakao, Mint, Pekan & Havssalt och Hallon.

Efter 16 år i sin klassiska kostym är det nu dags för Marabou Premium att byta stil. Idag re-lanserar varumärket en ny produktdesign, men bibehåller självklart samma intensiva smakupplevelse och höga kakaohalt i chokladen.

20180220. Marabou Premium presenterar idag sin nya design vilket är ett naturligt steg i varumärkets resa sedan dess lansering år 2002. Förbättringar med den nya Marabou Premium designen är ny logotyp med stark koppling till modervarumärket, råvara i fokus som speglar de högkvalitativa ingredienserna samt en färgexplosion för tydlig navigering i hyllan.

Designen ska förstärka Marabou Premiums fokus på autentiska ingredienser samt mörk chokladnjutning. För att få hjälp att framhäva detta har man samarbetat med Susanna Blåvarg, en av Sveriges mest erkända matfotografer. Hon har över 20 års erfarenhet inom matfotografi och Marabou Premium visar nu med Susannas hjälp upp sin njutningsfulla choklad på ett nytänkande och tilltalande sätt. Bilderna på förpackningarna fokuserar på chokladens unika texturer, naturliga ingredienser och goda smak.

– Vi är stolta och glada över att få jobba med Susanna Blåvarg i detta unika designprojekt. Hon är en fantastisk fotograf och har hjälpt våra produkter att komma till liv på ett spännande sätt. Vi visar nu våra produkter från sin bästa sida – att de är utsökta och oemotståndliga – och gjord med nyfikenhet och fantasi av Marabou, säger Åsa Liakos produktchef Marabou Premium.

– Det har varit oerhört spännande och roligt att jobba med Marabou Premiums nya förpackningar. Att få jobba med ett superproffsigt team, Marabous högkvalitativa produkter och moderna utmanande designlösningar, det är fantastiskt. Jag är väldigt glad över slutresultatet, säger Susanna Blåvarg.

Marabou Premium består av väl avvägda kombinationer med intensiv mörk choklad med hög kakaohalt. Chokladen passar utmärkt att unna sig i vardagen, på helgen, i lugn och ro eller dela med någon du tycker om. Premium erbjuder 20 antal smaker däribland favoriterna 70% Kakao, Mint, Pekan & Havssalt, Hallon samt två EKO-kakor som lanserades i september 2017.

Den nya designen kommer att synas på hyllorna i 3 vågor:

  • Fin: vecka 5-11
  • Fylld, Rustik och 10G: vecka 15-25
  • Eko & Praliner: vecka 35- 45

Mat & Dryck | Choklad
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login