Marabou KEX – en helt ny produktlansering från chokladfabriken

Av den 5 februari, 2018
Marabou KEX – en helt ny produktlansering från chokladfabriken

Nu tillkännager Marabou årets största lansering – en chokladkaka med kex, greppvänlig och med smak av nougat är Marabou KEX en naturlig pusselbit i Marabous strävan om att tillgodose konsumenten ett heltäckande chokladsortiment.

31 januari 2018. Idag presenterar Marabou sin senaste innovation, Marabou KEX, en stycksak med frasiga rån och len nougatkräm som är inlindad i choklad från Marabou. Till skillnad från traditionella chokladkakor med rån är Marabou KEX uppbyggd av fyra lager. Det extra lagret bidrar till fylligare smak och perfekt balans mellan krisp och choklad.

– Det känns väldigt kul att äntligen få lansera Marabou KEX. Den passar utmärkt att äta så väl på språng som på utflykt eller i skidbacken. Eftersom vi i dagsläget inte har en choklad med kex blir detta ett naturligt steg i utvecklingen av vårt utbud, säger Terri-Louise Hersby, produktansvarig för Marabou KEX.

Marabou KEX kommer i en helt ny form framtagen för bästa tänkbara grepp. Den är lite smalare, något tjockare, samt en aning längre än vanliga kakor. Välsmakande, greppvänlig och mindre smulig blir den ett trevligt nytillskott i hyllorna.

Nya Marabou KEX väger 50g och lanseras i butik under v.7.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login