Måns Zelmerlöw släpper albumet TIME

Av den 22 augusti, 2019

Måns Zelmerlöw är äntligen tillbaka live efter en tids paus med några exklusiva datum i samband med releasen av nya albumet ”TIME” i oktober, turnén gör fyra stopp i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

I våras bröt Måns Zelmerlöw tre års tystnad och släppte äntligen ny musik. Första singeln kom redan i mars och var en duett med Dotter ”Walk with Me” – låten blev snabbt en radiohit och passerar i dagarna 7 miljoner streams.

I maj släpptes hela tre singlar inom loppet av två dagar; ”Better Now”, ”Grow Up to Be You” och ”Fuego” som alla snabbt blev stora favoriter på radio och fortfarande klättrar på listorna. Låtarna gav oss försmak på det kommande albumet ”TIME” som släpps 18 oktober. Vi kan nu också bekräfta att Måns åker ut på Sverigeturné i samband med release och besöker Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun i oktober.

Måns är en av Sveriges största artister och med sig i bagaget har han en vinst i Eurovision, något många artister endast kan drömma om. Låten ”Heroes” som han vann Eurovision med har idag streamats över 100 miljoner gånger på Spotify! Med sprillans ny musik har Måns etablerat sig som en av Europas största popstjärnor.

Musik | Måns Zelmerlöw släpper albumet TIME
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login