Mannequin challenge Musikhjälpen 2016 ny tid

Av den 17 december, 2016

Mannequin Challenge Örebro har fått ny tid, kl. 14.00 imorgon söndag 18 december är det som gäller på Stortorget framför Musikhjälpens glasbur!

Kolla in videon så får ni en uppfattning om vad det går ut, så kom igen nu så att Örebro kan slå världsrekordet i flashmob Mannequin Challenge!

Mannequin Challenge går ut på att när låten Black beatles startar ska man helt enkelt stå så still som man bara kan, precis som en skyltdocka hela låten ut!

Kodjo uppmanade till att vi ska slå världsrekordet i en flashmob mannequin challenge. Rekordet är 10 000 pers, det låter som många MEN, vi är över 140 000 örebroare så visst kan vi slå det va?

Så ta med mormor, grannen och alla du känner och kom till Musikhjälpens glasbur på Stortorget, Örebro, denna söndag och var redo för att stå stilla i ca 2,5 minuter.

Allt detta är ju förutsatt att vi får Musikhjälpen att spela sången Black beatles då! Men vi testar va?

För er som känner er lite undrande över vad mannequin challenge är så handlar det om att man stannar upp i den rörelse man befinner sig i och låtsas vara en skyltdocka (mannequin) när låten Black beatles börjar och så fortsätter vi så under hela låten.

Söndag 18 december kl. 14.00 utanför Musikhjälpens glasbur på Stortorget är platsen som gäller!

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login