Malena Ernman gör traditionsenlig julturné

Av den 17 maj, 2018

Malena Ernman åker ut på sin numera klassiska julturné för nionde året i rad, med ett stopp i Örebro tisdag 4 december för en konsert på Örebro Konserthus!

Under december månad besöker Malena 6 städer runt om i Sverige och bjuder på en personlig och avskalad julkonsert, där hon tillsammans med sin stråkensemble blandar klassiska julfavoriter med folkmusik, jazz och opera. Turnén har premiär i Linköping den 3 december och avslutas på Oscarsteatern i Stockholm den 19 december. Biljetterna släpps den 17 maj.

Malena är en av våra mest folkkära artister och under åtta års tid har hon traditionsenligt bringat julstämning till flera städer runt om i Sverige. Nu står det klart att Malena tar med sig Mats Bergström, Janne Bengtson och Svenska Stråkensemblen ut på en avskalad och stämningsfull julturné även i år.

Det har ju precis blivit vår och ändå längtar jag så mycket efter det här! Det finns ingen bättre plats för en julkonsert än konserthusen runt om i Sverige, hälsar Malena Ernman.

2018 års julturné är den nionde i ordningen och har premiär den 3 december på Konsert & Kongress i Linköping, och besöker därefter Örebro, Uppsala, Gävle, Västerås för att avsluta med en kväll på Oscarsteatern i Stockholm den 19 december. Biljetterna släpps den 17 maj.

Malena Ernman kommer till Örebro Konserthus tisdag 4 december.


Skrivet om Malenas julkonserter
”Malena briljerar naturligtvis i varje framförande.”
– Östgöta Correspondenten

”Malena Ernman är förmodligen en av tillgänglig klassisk musiks främsta tillgångar i dag”
– Eskilstuna-Kuriren

”En kväll som pendlar mellan rent flams och djupaste allvar, mellan folklore och finkultur. Ett bra sätt att närma sig julen på.”
– Smålandsposten

Biljettinformation
Biljetterna släpps den 17 maj via blixten.se/malenaernman och lokala återförsäljare.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login