Malees sista minuten tips från The Body Shop

Av den 19 december, 2019

The Body Shop är ett företag som startades i Brighton, England 1976. Idag är företaget globalt och ägs av det brasilianska märket Natura. Företaget är känt för att inte ha testats på djur. Dem använder sig av återvinningsbara förpackningar samt med inköp stödja producenter i tredje världen. De flesta produkterna är vegetabiliska.

Jag har testat följande produkter:

Juicy Pear Body Youghurt:

Denna body youghurt är jättelätt att applicera, känns svalkande mot huden och den torkar in i huden väldigt fort. klibbar inte alls. Jag har smörjt in mig efter jag har duschat och inte ens då klibbar den. Huden blir mjuk och man får en fin lyster. Det doftar sött och samtidigt friskt.

Warm Vanilla Body Youghurt:

Även denna body youghurt är svalkande och klibbar inte. Torkar snabbt in i huden och lämnar en varm härlig doft av vanilj och ger en fin lyster.

Rich Plum Body Youghurt:

Denna veganska body youghurt är svalkande svalkande mot huden och klibbar inte. Huden blir mjuk och får en fin lyster och den doftar plommon med en hint av blommor.

”Jag rekommenderar verkligen dessa Body Youghurts då de är så lätta, svalkande och gör huden mjuk och att de inte kladdar samt alla ger en härlig god doft och huden får en fin lyster.”

Coconut Shower Cream:

Den här duschkrämen är tvål-fri och innehåller kallpressad jungfrukokosolja från Samoa. Den har en doft av kokos. Min hud blev mjuk efter jag använt den och den var väldigt krämig och löddrande.

Strawberry Shower Gel:

Denna duschkräm är gjord av kallpressad jordgubbsolja och Community Trade-honung från Etiopien. Även denna är väldigt krämig och man blir mjuk i huden efteråt. Ljuvlig doft av jordgubb.

”Jag rekommenderar dessa duschkrämer för att de är just så krämiga och man blir len i huden efteråt. Och de har än lätt doft som inte är för stark.”

Coconut Hand Cream:

Detta är en gel-kräm för händerna, den är gjord på jungfrukokosolja och shea-smör. Gelkrämen är väldigt lätt att applicera och den kladdar inte, torkar fort in i huden. Händerna blir väldigt återfuktade efteråt och du doftar härlig kokos.

Strawberry Hand Cream:

Denna handkräm är gjord på kallpressad jordgubbsfrö-olja och shea-smör. Bodyshops handkrämer ger näring och återfuktar ordentligt. Även denna är en lätt gel-kräm som inte kladdar utan lämnar bara en härlig doft av jordgubb och fin lyster.

”Jag rekommenderar dessa handkrämer för att de är i bra resestorlek och att de inte kladdar, händerna blir mjuka och får en fin lyster. De doftar väldigt gott också.”

Carrot Wash Energizing Face Cleanser:

Denna produkt är en vegansk ansiktsrengöring. Ansiktsrengöringen är berikad med ekologiska morötter och ekologisk aloe vera från Mexiko. 93 procent av ingredienserna är av naturligt ursprung. Denna kräm ger fort ett lödder och rengör huden på djupet. Och efteråt känns huden väldigt ren och avslappnad.

”Jag rekommenderar denna produkt då den verkligen gör det den ska, rengör på djupet och huden känns len och avslappnad efteråt.”

Carrot Cream Nature Rich Daily Moisturiser:

Denna ansiktskräm är vegansk och återfuktar ända upp till 72 timmar. 97 procent av ingredienserna är naturliga. Även denna är berikad med ekologiska morötter och ekologisk aloe vera från Mexiko. Krämen skyddar ditt ansikte från miljömässiga faktorer och samtidigt får din hud en fin naturlig lyster.

”Jag rekommenderar denna produkt då den känns lätt och den sjunker fort in i huden utan att kladda och man känner sig len och smidig i huden och den ger en fin lyster på huden.”

Coconut Fragranced Bath Bubbled:

Detta badskum färgar inte bara vattnet blått, det är vädigt löddrande och vattnet blir lite krämigt. Huden har blir väldigt len och mjuk efteråt. Doften avger en härlig tropisk doft av kokos.

Strawberry Bath Bomb:

Detta badskum färgar vattnet rosa och även denna ger ett rikt lödder och vatnnet känns krämigt men inte på ett sliskigt vis. Den doftar varm vanilj. Huden blir mjuk och len och huden och kroppen känns ren, slät och mjuk.

”Jag rekommenderar denna produkt då huden blir mjuk och len och huden känns fräsch efteråt. Och det är goda dofter och en liten bonus att vattnet blir en annan färg.”

The Rocket Gift Set:

Detta present kit innehåller produkter som; Strawberry Shower gel 60 ml, Coconut Showergel Cream 60 ml, Strawberry Bath Bomb 28 g, Coconut Bath Bubble 28 g, Strawberry Hand Cream 30 ml, Coconut Hand Cream 30 ml och en återanvändbar rymdraket.

Pris 195 kr

Malee Elneborg, Skönhet | Malee tipsar om klappar från The Body Shop
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login