Maldivernas nyaste lyxresort satsar på Norden

Av den 12 september, 2018

Grand Park Kodhipparu, Maldives, är namnet på Maldivernas nyaste lyxresort som ligger bara 20 minuter från Malé International Airport. Detta ”en-ö-en-resort”-koncept ger sina gäster allt i ett. Är du redo för att uppleva detta paradis?

Maldivernas nyaste öpärla heter Grand Park Kodhipparu, Maldives och ligger idylliskt i Indiska Oceanen på Nord Male Atoll. Resorten ligger bara 20 minuters bort med speedboat från Malé International Airport vilket gör destinationen attraktiv särskilt för familjer som strax efter landning kan påbörja semestern. Men resorten är också idealisk för par, romantiska honeymoons och wellnesssemester.

Grand Park Kodhipparu, Maldives är en helt egen ö med ett överdådigt ”alt-i-ett”-koncept för den kräsne resenären. Ett paradis på jorden.

Paradisisk och fridfull privat fristad
Denna fristående drömresort öppnade för gäster i juni 2017. När man kommer till ön blir man transporterad direkt i en buggy till sin privata villa där man checkas in. Som gäst kan man välja mellan sex olika typer av överdådiga vatten-eller strandvillor som alla har en spektakulär vy över det azurblå havet.

Man kan omge sig av lagunens rogivande atmosfär med utsikt över den nordliga delen av ön i en av de 27 Lagoon Water Villas där man har egen solterrass och direkt access till lagunen. Eller man kan frossa i det spegelblanka havet och korallernas färger i en av de 31 Ocean Pool Villasmed privat pool och mycket annat.

Därutöver erbjuder Grand Park Kodhipparu, Maldives en oförglömlig semesterupplevelse i antingen:

– 28 Ocean Water Villas med undervatten upplevelser, sollounge och privat terrass
– 11 Lagoon Pool Water Villas som har en läcker ljus interiör, helt ostört, egen pool och direkt access till lagunen
– 18 Beach Pool Villas där man som gäst har en egen strand utanför dörren, ett grönområde som granne samt privat pool med utsikt mot horisonten.

Dessutom erbjuder resorten fem exklusiva Grand Residence Villas som erbjuder fria ytor och avslappning. Dessa villor är unikt inredda med två sovrum, två utsökta badrum, ljus och inbjudande vardagsrum, golv av glas som gör att man kan se havet under ens fötter samt naturligtvis en panoramisk vy över den Indiska Oceanen.

Villorna varierar i storlek mellan 78 och 210 kvm med plats för familjen såväl som det förälskade paret.

Ett paradis av upplevelser
Grand Park Kodhipparu, Maldives är ett paradisiskt andningshål som erbjuder sina gäster allt man kan begära. Det finns bl a utomhus och inomhus lekplatser för familjens minsta där den vänliga personalen lär barnen roliga nya saker.

Det stora korallrevet som omger ön är perfekt för snorkling, dykning eller vattensport.

Resorten är rik på upplevelser inom motion med möjlighet till parasailing, kajaking, jetski, paddle board och man kan lära sig att dyka med certifierade lärare.

Vill man istället uppnå meditation och lugn är dagliga yogalektioner en gratis frestelse som alltid ingår. Resortens Spa och wellness ligger lugnt vid öns kustlinje som en oas i världsklass. Här kan man låta sig njuta av olika spa- och skönhetsbehandlingar.

Det finns dessutom fitnesscenter, steambad, avslappningslounge och mycket annat.

För de gastronomiska matupplevelserna finns hela tre olika ställen på resorten. The Edge erbjuder måltider morgon, lunch och middag. FireDOOR är ön ”fine dining” kvälls restaurant med en modern meny, europeisk och andra utländska viner och ett fantastiskt showkök där det erbjuds fräscha rätter från havet och kötträtter. Breeze Poolside Dining & Bar erbjuder ett asiatisk och medehavsinspirerat kök och färgglada cocktails fram till kl 23.

Alla restaurangerna erbjuder en 360 graders utsikt mot lagunen och havet.

Grand Park Kodhipparu, Maldives har mycket konkurrenskraftiga priser i förhållande till andra resorter på Maldiverna. Och ännu bättre är att skillnaden mellan högsäsong och lågsäsong är nästan utjämnad så man kan besöka ön året om. Resortens filosofi bygger på lätt och genomskinliga paketerbjudande som gör det lugnt och tryggt att välja den semester man har lust till.

Resa | Maldiverna
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login