Make Music Corner – Örebro Jazz på Makeriet

Av den 10 oktober, 2020

I höst anordnar Örebro Jazz Öppen Scen med Jam på Makeriet! Musiker med olika musikaliska stilar ges utrymme för sina unika uttryck och bjuder in publiken i den musikaliska kreativitetens centrum.

Kl. 18:00- ca 20:00 är det akter, sedan Öppet Jam till ca kl. 21:00.

Det kommer att finnas husband med studenter från ÖMH på plats för att starta alla jam, och kvällarna leds av Madelene Joelsson och Christina Dana.

Vill du komma som akt?

Klart du vill! Det är helt öppet för olika genrer och konstnärliga uttryck! Singer-songwriter, spoken word, jazz, rap, folkmusik, rock, konstmusik, DJ, instrumentalt, acapella, indie, metal, AI, funk, soul, pop, poesi, punk, världsmusik och allt däremellan. Det är tillgängligt för vem som helst!

Örebro Jazz kommer att ha akter från högstadiet upp till pensionär. Olika nationaliteter, sysselsättningar, vana rävar och ettriga debutanter möts på samma scen. Oerhörd bredd på alla sätt! Se detta som en toppenmöjlighet att dela med dig av din konst och testa något nytt inne i stan!

Örebro Jazz som leder kvällen kommer att finnas till hand hela kvällen och intervjua er kring den konstnärliga processen och bjuda in till ett tryggt rum där prestation inte ska förstöra för det konstnärliga som sker.

Åh det kommer bli så bra!

Make Music Corner – Örebro Jazz på Makeriet Onsdag 14 Oktober 2020.

» Mer information här «

Musik | Make Music Corner – Örebro Jazz på Makeriet
Örebroguiden

Källa Örebro Jazz & Blues Club

 

You must be logged in to post a comment Login