Magnus Sjögren & På Riktigt en krogshow i två delar med middagsbuffé

Av den 13 december, 2016

Magnus Sjögren är troligen mest känd som artist och underhållare i Örebro, på 80-talet låg många av hans sånger på hitlistorna i Sverige.

Många förknippar också Magnus med sommarsång i Örebro då han har haft välbesökta Allsångskvällar i Örebro under 10 år varav de senaste 8 åren år på ett fullsatt Villa Strömpis, även kommande sommar körs Allsången som vanligt.

De som följt Magnus under åren vet att låtar som ”Du kan ge Kärlek”, ”Förföra en ängel”, ”Svenska sommar” m fl. är evergreens och faktiska allsånger i Örebro. få vet att han under 30 år arbetat i samhällets tjänst inom den offentliga sektorn främst inom Region Örebro län.

F.n. arbetar han som en stridbar förespråkare för det gemensamma som Verksamhetschef vid Sveriges största Tolkcentral för teckenspråk, till detta kan läggas att han genomfört utbildningar för 1000-tals lärare och läkare ofta inom området ledarskap.

Politik och musik hänger ihop för Magnus och nu ges han en möjlighet att med glimten i ögat kommentera samtiden utifrån sitt humanistiska perspektiv, politik, religion och vitsen att vara människa och allt med sin egen musik.

Krogshowen på Frimis Salonger innehåller två akter där den första bjuder på nya låtar från det kommande albumet ”Riktigt” och som bär på något nytt, Magnus har alltid fått spela med de bästa musikerna i Örebro och denna gång är inte ett undantag i o m den nya gruppen ”& På Riktigt”. I akt 1 kommer delar av kommande skivan att spelas och akt två blir en musikalisk historisk resa med alla gamla hits från livet man minns.

Det skall bli fantastiskt roligt att kunna få göra något nytt. Formatet Krogshow med bra mat är fantastiskt, det har jag aldrig gjort förut. Jag hoppas på ett samtal på något sätt med publiken och att folkhjältarna från den offentliga sektorn är på plats. Efter maten skall det bli roligt att kunna få spela mina nya låtar som ingen någonsin har hört för att sedan ta en liten paus för att kunna prata en smula, kanske reflektera. Sedan åker vi, – Magnus Sjögren.

& På Riktigt utgörs av de riktiga musikerna: 
Trummor Sanny Janjic
Gitarr Johan Elander
Keyboard Christoffer NordenströmB
as Micke Palmström
Kör och percussion Nadja Flood

Magnus Sjögren & På Riktigt – en krogshow i två delar med middagsbuffé på Frimis Salonger.

Biljetter inklusive mat + show: 495kr + avgift.
18 års åldersgräns
Datum för föreställning: 10 mars kl 19:00 samt 11 mars kl 17:30
Biljetter kan köpas genom att klicka HÄR eller över disk på Direkten Nöje Örebro eller Turistbyrån i Örebro.

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login