Magnus Sjögren bjuder på smått & gott från sin långa karriär

Av den 6 augusti, 2017

Magnus Sjögren har varit sångare och låtskrivare i grupperna Alice Band och Big Deal, på 80-talet låg flera av hans låtar på de svenska topplistorna. Tänk bara på sånger som Du kan ge kärlek, Svenska sommar, Brinner en eld och Förföra en ängel.

Magnus Sjögren är troligen mest känd som artist och underhållare i Örebro, på 80-talet låg många av hans sånger på hitlistorna i Sverige. Många förknippar också Magnus med sommarsång i Örebro då han har haft välbesökta Allsångskvällar i Örebro under 10 år varav de senaste 8 åren år på ett fullsatt Villa Strömpis.

De som följt Magnus under åren vet att låtar som ”Du kan ge Kärlek”, ”Förföra en ängel”, ”Svenska sommar” m fl. är evergreens och faktiska allsånger i Örebro.

Få vet att han under 30 år arbetat i samhällets tjänst inom den offentliga sektorn främst inom Region Örebro län. För närvarande arbetar han som en stridbar förespråkare för det gemensamma som Verksamhetschef vid Sveriges största Tolkcentral för teckenspråk. Till detta kan läggas att han genomfört utbildningar för 1000-tals lärare och läkare ofta inom området ledarskap.

Magnus Sjögren kommer att bjuda på det bästa från sin långa karriär med material från Alice Band och Big Deal på Frimis Trädgård torsdag 10 augusti.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login