Magnus Betnér gav många skratt på Villa Strömpis

Av den 3 augusti, 2017

Igår onsdag var det åter dags för stand up på Villa Strömpis, denna gång var det dags för en av Sveriges mest populära komiker att inta scenen nämligen Magnus Betnér.

Det var några år sedan jag såg Magnus och jag minns att jag då tänkte att om han drog ner lite på sin bitterhet så skulle det varit ännu bättre, och det var just vad han har gjort.

Visst är han fortfarande bitter och arg på samhället samt framför allt människor, men han har blandat ut det hela med lugnare perioder i sitt framträdande och lite mer lågmälda skämt så att man får hämta andan och begrunda vad han sagt.

För som vanligt med finns det många bottnar i Magnus humor och han är aldrig sen till ett politiskt ställningstagande, självklart blir det även ett litet brandtal i kväll men inte så långt eller hätskt som sist jag såg honom.

Denna gång var det Facebookmänniskorna som fick sig en släng av sleven, ni vet de som delar allt lite för sent och aldrig missar chansen att lägga upp en bild på lunchen, en solnedgång eller barnen.

Manus har gjort sig känd för att kunna skämta om allt och ikväll är inget undantag, då bland andra ämnen som rattfylleri och barnamord avhandlades. Kvällen bjöd på många skratt och även om vissa fastnar lite i halsen så är stämningen bra i publiken.

Nu skall Magnus Betnér enligt egen utsago ta en paus eller pension som han själv uttryckte det, detta kan ha varit en av anledningarna till att han kändes ovanligt avslappnad under kvällens show.

Jag tycker att detta var en värdig avslutning för en av Sveriges mest älskade och hatade komiker, men vi får väl se hur länge han kan hålla sig borta från scenen.

Magnus Betnér får hela…

Bilder från showen.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login