Magnum Bonum ger nostalgikonsert på East West

Av den 2 februari, 2017

Magnum Bonum är en popgrupp från Huddinge i Sverige, som fick flera listframgångar i Sverige under 1970- och 1980-talen. Kända låtar är Skateboard (LA Run), Marie, Lover Boy, Vi vill ha mer, Hög hatt och Digital panik.

Magnum Bonum slog igenom 1978 med låten “Skateboard” som blev en stor landsplåga. Många års turnérande och odödliga hits som Marie, Hög hatt, Gigolo, Digital Panik och Lover Boy skulle följa genom åren.

Det är live som bandet har sitt rykte och är i sitt rätta element, de tunga gitarr-riffen sitter i ryggmärgen. Magnum Bonum 2016 är Mats Hedström, Per Schiller, Tommy Erblom, Ib Frandsen och Dan Widegren.

I dag spelar Magnum Bonum på olika nostalgitillställningar, de är fortfarande eftertraktade hos arrangörerna. Totalt har bandet sålt över 600 000 skivor. Medlemmarna har civila arbeten vid sidan av musiken. Mats Hedström är låtskrivare och producent. Per Schiller jobbar med musik och i trävarubranschen, trummisen Dan Widegren jobbar med ljudläggning har bland annat gjort Millenniumserien. Basisten Tommy Erblom driver en bananplantage i Thailand, men bor i Huddinge under de varma årstiderna i Sverige. Ibbe frandsen är lärare.

Magnum Bonum spelar på East West lördag 4 februari, kl. 22.00 beräknas det börja.

>> Mer info här <<

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login