Mad Max och TrackMania Turbo tillgängliga för PlayStation Plus-medlemmar i april

Av den 1 april, 2018

Kör runt i ett post-apokalyptiskt ödeland eller lyckas med omöjliga stunts när Mad Max och TrackMania Turbo i nästa vecka görs tillgängliga för PlayStation Plus-medlemmar.

Allt handlar om bilar!

I Mad Max gör Avalance Studios sin egen tolkning av den legendariska titelkaraktären Max Rockatansky. Handlingen utspelar sig i ett post-apokalyptiskt ödeland, där resurserna är knappa men de bildyrkande, mordlystna fanatikerna desto fler – och de är på jakt efter dig.

Din bil är nyckeln till överlevnad och det är bakom ratten du kommer att tillbringa mest tid. När du kör runt i spelets vidsträckta värld blir bilen ditt vapen – med den kan du ramma fienderna, attackera dem med eldkastare eller likt en krypskytt skjuta hål på deras däck.

Ibland kommer du att behöva möta dina rivaler ansikte mot ansikte och i närkamperna blir det tydligt att spelet influerats av Arkham-serien – att vika undan motattacker är livsviktigt och precis som hos inspirationskällan fungerar det precis lika felfritt här.

Glöm realism och uppskatta racingens galenskap med TrackMania Turbo

Det andra spelet som släpps i april är TrackMania Turbo, det senaste tillskottet i den långlivade TrackMania-serien. Det här är det första TrackMania-spelet som släpps på PlayStation 4, och receptet för racingupplevelsen är detsamma som tidigare: snabba lopp på otroliga banor, där hastigheten är extrem och ett enda misstag kan göra all skillnad i tävlingen.

Spelet har mer än 200 olika banor där det är fritt fram att dominera resultattavlorna antingen på global, regional eller lokal nivå. Dessutom kommer spelet med en fullfjädrad spårredigerare som gör att du själv kan skapa helt galna banor för andra spelare.

Var TrackMania Turbo verkligen lyfter är dock multiplayern. 100 online-spelare kan köra samma bana samtidigt, och hemma i soffan är det möjligt att dela skärmen med fyra spelare. Utvecklarna har också givit spelet en VR-funktion så att du kan köra det med ditt VR-headset.

Båda spel finns tillgängliga för nedladdning den 3 april – till dess kan du svänga förbi PlayStation-butiken och ladda ner förra månadens släpp, Bloodborne och Ratchet & Clank. 

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login