M8’s burgare en ren njutning på Örebro Saluhall

Av den 5 oktober, 2019

Hamburgertrenden kan man tycka vara över, men när man riktigt känner att det just är burgaren på menyn ser mest lockande ut kan man helt enkelt inte låta bli. Vad sägs om den här innehållsförteckningen för M8,s Burger: baconsylt (bacon mm….), picklad rödlök, ost och rostad lök, det vattnades i munnen ordentligt. Om den höll måttet, läs vidare.Hamburgarens utseende
Man kan säga att den såg ut som en burgare gör när man ser den på en reklamskylt, riktigt pleasing. Pommes fritten som man fick med såg även den aptitretande ut, inget larv här inte!

Betyg 10 av 10

Doften som burgaren ger kommer mest från osten och köttet, pommes fritten avger en stark kryddig doft.

Betyg 6 av 10

Fuktighet
Burgaren är varken för torr eller rinnig, här finns en perfekt balans, pommes fritten är även den mycket bra då den inte är allt för mjölig inuti.

Betyg 10 av 10

Smaken
Man känner alla smaker i burgaren på distinkt sätt, bra harmoni. Pommes fritten är välkryddad och bra fritterad med en bra ”skorpa”.

Betyg 10 av 10

Konsistens
När man tar första tuggan känner man varje lager av ingredienser tydligt, här är man medveten om hur man bygger en burgare. Även pommes fritten har det perfekta tuggmotståndet.

Betyg 10 av 10

Prisvärdhet
Burgaren och pommes fritten kostar 99 kr och är ett grymt bra pris sett vad man får för pengarna, kvalité rakt igenom.

Betyg 9 av 10

M8’s Burger får 55 av 60, den här burgaren är helt klart värd att sätta tänderna i. M8’s hittar man i Örebro Saluhall på Kungsgatan 15 och om man väljer den här burgaren blir man inte besviken, vi blev i alla fall inte det!

Oscar Olofsson, Mat | M8’s burgare en ren njutning
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login