Lyxigt kryddade chips i flamboyanta förpackningar

Av den 22 augusti, 2018

Savoursmiths grundades av det då nygifta paret Colette och Mike Russell Smith, som flyttade tillbaka till Mikes familjegård. Paret vill ta tillvara på tradition och kunskap på Russell Smith-gården men samtidigt ta gården i en ny riktning.

Familjen har odlat potatis sedan 1938 och förstår vikten av spårbarhet och hållbarhet; Genom att använda beprövade odlingsmetoder och bemästra ett hållbart utövande, kan de erbjuda ”skal-på”-chips med kulinarisk perfektion.

Savoursmiths leker med lyxiga smakkombinationer samtidigt som man lägger stor vikt vid hantverket genom att odla, handplocka och koka potatisarna i små och rätt tillredda batcher för att hålla en strikt kontroll över kvalitet. Chipsen kokas med skalet på vilket gör att fler näringsämnen från potatisen stannar kvar i chipsen.

Savoursmiths chips finns i fem unika kollektioner, varje sort skapad med lyxiga ingredienser från olika delar av världen. I Savoursmiths chips får du uppleva spännande smakhorisonter i ett superkrispigt format.

De nya lyxiga skal-på-chipsen finns I fem smaker: Champagne/Serranochili, Tryffel/Rosmarin, Portvin/Parmesan, Wagyukött/senap/honung och Kalaharisalt.

De små chipspåsarna på 40 gram kostar ca 19-25 kr och de stora på 150 gram kostar 35-42 kr.

Mat & Dryck | Savoursmiths
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login