Lyckad vernissage för Patrik Lindberg

Av den 14 april, 2018

Under lördagen höll galleri Exposé vernissage för utställningen ”My life is a love song” med målerier av Örebrokonstnären Patrik Lindberg.

Hur har vernissagen varit Patrik?

Den har varit bra med ett konstant flöde av människor som kommit in och tittat, säger Patrik. Det är ju ändå vackert väder idag så det finns ju annat som lockar.

Verken Patrik ställer ut är lite annorlunda mot tidigare och det som syns mest tycker jag som ändå följt honom under några år är att uttrycket nu är mycket renare och lite mer pop art, mindre graffiti än tidigare, även om graffitiinfluenserna fortfarande är starka.

Jag lyckades även få några ord med galleristen Joakim som arrangerat utställningen.

Berätta lite om galleri Exposé.
Egentligen heter vi Exposé Arkitektur, Konst & Design och är ett galleri men också ett arkitektkontor där jag sitter som framför allt inredningsarkitekt och jobbar med arkitektur men också som konstkonsult, säger Jonas. Som galleri så inriktar vi oss framför allt på lokala konstnärer som jag tycker det är spännande att skapa nätverk med, och så försöker vi vara en del av konstscenen i Örebro.

Jag tycker att om ni inte var på plats idag så skall ni passa på att kika in på galleri Exposé för att titta på utställningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login