Lyckad premiär för Tjo i Tjögste

Av den 28 juli, 2019

Under fredagen den 26 juli var det dags för premiär på Tjo i Tjögsta, en mini festival som hålls i Tjugesta utanför Örebro, ett event som under ett par år växt till en av sommarens höjdpunkter.

Till årets premiär hade man fått till ett riktigt starkt startfält med The Magnets, Viktor Olsson och inte minst Moneybrother så det var bäddat för en hel kväll med musik. Men Tjo i Tjögsta handlar inte bara om musiken utan även om maten och till detta år hade man utökat den delen med Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, Sooshi Örebro, STÅ – Pintxos & Vänner, Götlunda Glass och CozoCoffee för att besökarna skulle få en så bra helhetsupplevelse som möjligt.

Det hade kommit cirka 1000 personer till eventet när det var dags för kvällen huvudartist att gå upp på scenen och vilket mottagande han fick, det märks verkligen hur mycket så mycket bättre har gjort för hans popularitet i de bredare leden, att Anders Wendin också är en riktig underhållare som kan få publiken att skratta mellan låtarna gör ju inte saken sämre.

Så det blev en riktigt lyckad premiär för årets Tjo i Tjögsta och vädret hjälpte till så mycket det kunde med en strålande varm dag. Nästa tillfälle är den 17 augusti och då är det Jill Johnson som är det stora namnet.

Bilder från kvällen.

Karl-Johan Sandberg, Musik | Lyckad premiär för Tjo i Tjögste
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login