Lyckad premiär för Mayhem trots regn

Av den 8 juni, 2019

Vid Gustavsvik hölls under lördagen premiären för Mayhem en ny svensk extremsportshow där man kombinerar skidor, FMX, Parkour, trampolin, mountainbike och trailbike.

Detta var en högtflygande show där vi bjöds på flera hissnande flygturer då atleterna gav prov på sina allra mest våghalsiga trick, eller vad sägs om dubbel backflip på mountainbike eller ”Kiss of death” från FMX grabbarna, även Parkour grabbarna låg i och visade prov på många fascinerande hopp och landningar. Det fanns även en Örebroare i truppen, före detta landslagsmannen i puckelpist Anton Axellie som visade upp häftiga hopp med sina skidor.

Atleterna i showen kom från SKATA Sweden och Rackartygarna vilket är två av Sveriges större showgrupper när det kommer till den här typen av underhållning.

Tyvärr var inte vädret med arrangören och atleterna denna gång, för lagom till show start så började regnet falla och det rejält. Trots detta lyckades man genomföra showen och både arrangör och publik var mycket nöjda.

– Jag tycker att premiären här i Örebro har gått kanon bra trots att värdet var till vår nackdel, vi var tyvärr tvungna att kapa vissa bitar för att bibehålla säkerheten för atleter och publik men jag är mycket nöjd trots det, säger Robin Mackafoj, initiativtagare till Mayhem.

– Vi gör ju det här enbart för publiken, där vi vill skapa en bra show som inte kostar skjortan att gå på och dit föräldrarna kan ta med sig barnen utan att känna sig ruinerad, fortsätter han.

Jag tycker att showen var bra och underhållande, alla jag pratade med på platts var också jätte positiva och tyckte att showen var kanon. Priserna för showen var 150 för ungdom och 200 för vuxen vilket jag får tycka är resonabelt.

Bilder från showen

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Lyckad premiär för Mayhem trots regn
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login