Lyckad premiär för Boulebar

Av den 18 mars, 2017

Igår fredag hade Boulebar premiär för inbjudna och vi fick möjlighet att se vad man gjort med lokalerna på Slottsgatan 6C.

Jag tycker personligen att man lyckats riktigt bra med att fånga atmosfären av en sydfransk park trots att det är inomhus.

Det hela känns otroligt avslappnat och jag får känslan av att man nog borde droppa in någon eftermiddag, sätta sig i hörnet på den gröna baren med en kopp kaffe och en pastis för att läsa en bok helt enkelt.

Uppslutningen var god och det är riktigt gott om folk i de två lokaler som Boulebar består av, intresset för att pröva boule var stort och bouleguiderna hade fullt upp med att förklara hur spelet fungerar och att arrangera matcher mellan besökarna.

Konceptet med mat, dryck och aktivitet på samma ställe är lyckosamt på flera ställen i stan, det roliga med just boule är att det är lätt att spela men svårt att bemästra, det är också någonting som fungerar för alla åldrar från fyra år och uppåt.

Idag lördagen den 18/3 öppnar man för allmänheten klockan 16:30 passa på att titta in, man håller till på Slottsgatan 6C.

För bords och banbokning läs mer här »

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login