Lustgeneratorn utmanar till mer erotik i vardagen

Av den 18 juni, 2017

Människor i åldern 36-49 är mest missnöjda med sitt sexliv, framför allt för att de upplever att de har sex för sällan, nu lanseras Lustgeneratorn. En kostnadsfri digital tjänst som ger dig och din partner hjälp på traven för att återuppliva lusten, med hjälp av mobilen.

I RFSUs undersökning Kådiskollen uppges singlar, män och de som är i åldern 36-49 år vara minst nöjda med sitt sexliv . Det beror främst på att man inte ligger tillräckligt ofta, att man saknar en partner eller saknar spänning i sexet. Samtidigt finns studier som visar att skärmtid är en bidragande faktor till att vi inte känner oss uppskattade och bortprioriterade i våra relationer .

– Många behöver återupptäcka både vardagserotiken och varandra. Det är så lätt att annat kommer i vägen för samvaron; fotbollsträningen med ungarna, tvätten eller Facebookflödet, som man ju som bekant bara måste kolla “en gång till”. Med Lustgeneratorn blir mobiltelefonen, som så ofta anklagas för att förstöra intimiteten och närheten, istället verktyget för både sensualism och åtrå, säger Helene Westin Pettersson, apotekschef på Kronans Apotek.

Om Lustgeneratorn
Lustgeneratorn är en digital kostnadsfri tjänst som ger dig och din partner lustfyllda uppdrag. Uppdragen, som är härligt kittlande, skickas till er växelvis via Facebook Messenger. Du och din partner kommer att få ett nytt uppdrag var tredje dag, varannan gång får du uppdraget, och varannan gång får din partner uppdraget. Allt du behöver göra för att starta Lustgeneratorn är att registrera dig på kronansapotek.se/lustgeneratorn och sedan bjuda in din partner. Då får han eller hon ett meddelande till sin inbox i Facebook Messenger. Din partner accepterar inbjudan genom att klicka på länken och sedan är det bara att följa instruktionerna. Lustgeneratorn är privat och kommer bara att synas i din privata inkorg på Facebook Messenger.

– Lustgeneratorn är till för de som tycker att de får ligga för sällan, vill återuppliva spänningen i relationen eller bara vill testa något nytt med sin partner. Den ska inspirera till mer och oftare intimitet helt enkelt. Det är ju också bevisat att sex har en rad positiva hälsoeffekter: det är bra för hjärtat, minskar stress och ångest, har en positiv inverkan på immunförsvaret, fördjupar din relation och gör att du sover bättre. Sen är det också skönt förstås, säger Helene Westin Pettersson.

Uppdragen som är framtagna tillsammans med RFSU är mer eller mindre avancerade, men är utformade så att alla ska kunna klara av dem. Det börjar med enklare uppdrag som allt eftersom blir mer och mer utmanade. Så här kan det till exempel se ut:

Uppdrag: Visa att du ser din partner! Ge henne eller honom en komplimang du aldrig gett förut. Tidsfrist: Inom 2 timmar.
Eller:
Uppdrag: Väck din partner med en kyss.Tidsfrist: Imorgon när ni vaknar.

Lustgeneratorn lanserades den 15 juni och kommer vara tillgänglig hela sommaren. Här hittar du den: kronansapotek.se/lustgeneratorn.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login