Lunchtest Bella Italias Lasagne

Av den 1 oktober, 2016

Förra gången jag var på Bella Italia i Saluhallen provade jag lunchpizzan, då var stället nyöppnat och jag var inte särskilt nöjd med pizzan.

Denna gång provade jag deras lasagne och jag får säga att detta var en helt annan upplevelse, redan doften är riktigt bra och man märker redan här skillnaden mot den halvfabrikatslasagne som många caféer och lunchrestauranger serverar.

Denna lasagne lagar man från grunden i allt och det gillar jag, vilket gör att det tar lite längre tid att få maten men det är det värt.

Även utseendet är riktigt bra och det är nog en av de snyggare lasagneportionerna jag sett, smakmässigt är detta en fest för smaklökarna och man kan känna att de använder kvalitetsvaror i matlagningen, framför allt gillar jag osten de använder.

Vad gäller texturen så kanske pastaplattorna är något överkokta enligt min smak, detta är dock hårfint och enligt mina preferenser.

Miljön är mysig och relativt lugn även om det är en hel del människor i rörelse fast det är sen lunch på fredagen.

Priset för lasagnen är 98 kronor och det tycker jag att den är värd, då får man en bra portion som i alla fall gör mig mätt.

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

  • Doft
  • Utsende
  • Smak
  • Textur
  • Mättnadskänsla
  • Pris
  • Miljö

Sammanfattning

Priset för lasagnen är 98 kronor och det tycker jag att den är värd, då får man en bra portion som i alla fall gör mig mätt.

4.1

You must be logged in to post a comment Login