LRF Örebro bjuder in till fodermäkleri, information och mingel

Av den 15 september, 2018
I spåren av sommarens extrema torka bjuder LRF i Örebro län in till ett lösningsorienterat mingelmöte.

Konsekvenserna av sommarens extrema torka börjar landa. Nu är det dags att skrida till handling och hjälpa varandra inom lantbruksbranschen. Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, i Örebro län hälsar bönder och branschfolk välkomna till ett lösningsorienterat mingelmöte den 26 september på Kvinnerstaskolan, Örebro.

LRF Örebro ser ett behov av att samla branschen regionalt, men också att hjälpa till med kontaktvägar för förmedling av foder. Såväl kvantiteter som olika kvalitéer på foder behöver mäklas.

För att ge en samlad bild av vad som gjorts och görs i spåren av torkan berättar Lennart Nilsson, LRFs riksförbundsstyrelse, om LRFs arbete gentemot politik och marknad. Landshövding Maria Larsson deltar med information från Länsstyrelsen. Representanter från foderförmedling, bank, slakt, rådgivning med flera medverkar som utställare med montrar, dit lantbrukare kan gå och prata med just de personer de vill ha kontakt med. Några av utställarna kommer att hålla korta presentationer från scen. Under mingeltiden finns också en ”mäklarhörna för foder”. Men först bjuder vi på en enklare middag.

Program
18.00 Middag
19.00 Föredrag
20.00 – 22.00 Mingel med kaffe – Mäklarhörna för foder – utställare från branschen

» Mer info här «

Nöje | LRF Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login