Loreen till Örebro Konserthus förband Lovisa Kratz

Av den 26 september, 2018

Den 29 september hör du Loreen på Konserthusets foajéscen i en finstämd sättning, med flygel och pianist på scen, Lovisa Kratz kommer att vara förband.Med senaste albumet Ride tar Loreens musik en ny vändning och hon presenterar en mer personlig och ärlig del av sitt artisteri. Du ser henne på Foajén – Örebro Konserthus.

”Euphoria” som blev en världshit 2012 var på allas läppar och nådde högst upp på topplistorna i hela 21 länder. Loreen har utöver det sålt tio gånger platina i Sverige och med över en miljon sålda singlar i Europa behöver hon kanske inte någon närmare presentation. Lägg till över 100 miljoner visningar av Euphoria på YouTube och några Rockbjörnar på det så förstår ni vidden av hennes framgång. Sedan genomslaget har Loreen turnerat Europa runt – samtidigt som hon mellanlandat ett par gånger i studion. Nu kommer hon till Örebro med ett helt nytt album i bagaget, ”Ride”.

Förband Lovisa Kratz
Hennes debutsingel ”Don’t Rush” som popartist har legat länge på P3-osignats lista. Under sommaren har hon spelat på festivaler så som Västerås Cityfestival, Gefle Gas Festival och Örebros Marknadsafton. Det är dags för Lovisa Krantz att inta fler livescener i Sverige med sitt egna unika sound. Hon har utbildat sig på Örebro Musikhögskola i musikproduktion, låtskrivning och entreprenörskap. Hon sjunger om att ta sitt liv på allvar och att våga gå sin egna väg. Med betoning på budskapet lägger hon mycket energi och känsla i sången och låter soundet förhöja det. Vanligtvis har hon ett band bakom sig, men i denna spelning kommer ni att få höra henne och pianot.

Lördag 29 september kommer Loreen till Örebro Konserthus med Lovisa Kratz som förband!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro Konserthus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login