L’Oréal Professionnel presenterar Smartbond

Av den 25 september, 2016

Färga håret blont, testa att göra en sombré, upprepade blekningar eller experimenterande med olika pasteller.

Håret genomgår många olika förändringar och det sliter både på hårfibrerna, försvagar hårbindningarna och ger snabbt ett skadat och livlöst hår. L’Oréal Professionnel har lösningen och kan stolt presentera: Smartbond.Med Smartbond är hårförändringar inte längre något problem.

Släpp nu lös din kreativitet helt utan risker!

Smartbonds formula består av maleinsyra, polymerer och ceramider som skyddar bindningarna i ditt hår och är framtagen och utvecklad tillsammans med 12 internationella toppcolorister. Smartbond-behandlingen verkar i 100 procent synergi med alla L’Oréal Professionnelshårfärger och blekningsprodukter. Produkten appliceras enkelt i håret samtidigt som håret skyddas under den kemiska processen.

En vinnande trio

Smartbond är ett unikt system som skyddar håret under kemisk behandling, färgning eller blekning. Systemet består av tre komponenter; de första två är salongsbehandlingar och den tredje är en hemmabehandling.

Steg 1: I salong, applicera i färg eller blekning för att skydda bindningarna vid kemiska behandlingar.

Steg 2: I salong, Pre Shampoo appliceras i håret efter att färgen eller blekningen sköljts ur. Ditt hår renas från kemiska rester som annars kan försvaga bindningarna i håret.

Steg 3: Hemma, balsamet för hemmabruk bör användas vid varannan tvätt efter schamponering. Hårfibrerna skyddas kontinuerligt. Nu kan du enkelt behålla salongsresultatet mellan dina behandlingar.

Med en blandning av en ny maleinsyra, ceramider och polymerer skyddar Smartbond hårfibrerna under färgning samtidigt som det befrias från negativa joner. Utöver att ditt hår skyddas så blir det även mjukare, starkare och får mer glans, till och med när det blekts till det mer extrema.

L’Oréal Professionnel Smartbond lanseras på salongerna i Örebro i slutet på september 2016.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login