Looptroop Rockers till Örebrewfest

Av den 6 november, 2019

Det har gått 25 år sedan vi tog våra första steg som Looptroop Rockers i Embees pojkrum i hyreshuslängan i Västerås. Över 1000 spelningar och otaliga albumsläpp senare känner vi oss faktiskt hungrigare än någonsin. Att vi blev invalda i Swedish Music Hall of Fame nyligen känns extra peppigt.

För att fira detta ordentligt bestämde vi oss i höstas för att satsa allt på att färdigställa 25 nya låtar/EPs som ska ges ut på alla digitala plattformar varje fredag under 25 veckor med start den 28/4. Detta var årsdagen för vårt första studioalbum Modern Day City Symphony och dessutom Promoes födelsedag, så all anledning att fira!

Bland dessa 25 släpp återfinns rykande färska Looptroop Rockers-låtar blandat med soloutflykter av en punchline-rappande och terränglöpande Promoe, instrumentala och vokala beatvärldar designade av Embee samt ett gäng samarbeten med vokalister och andra musiker som vi lärt känna längs vägen.

Vissa låtar är givetvis redan färdigställda, men skapandet kommer att fortgå under dessa veckor. Inte ens vi vet hur det kommer låta.

Det hela började med att vi kände oss för otåliga för att sätta oss ned och börja skriva på ännu ett album som släpps om kanske ett och ett halvt år. Vi ville istället göra det på ett, för oss, nytt sätt. När en låt är klar så ska den helt enkelt ut direkt. Detta är på gott och ont. Det eviga pillandet får sig en välförtjänt törn.

—————————–

Bakom skivspelarna hittar vi ingen mindre än Örebros egna Dan Rehn från Klubb Skattkistan. Räkna med fullt ställt under Örebrewfests sista timmar!

Under kvällen kommer det finnas riktig bra och unika ölsorter från alla världens hörn. Vi kommer även ha en bar med riktig fina specialare på burk. Vi serverar även vin, cider och självklart alkoholfria alternativ! Mat finns även att köpa.

Looptroop Rockers till Örebrewfest på Kulturhuset Lördag 9 November 2019!

» Mer information här «

Musik | Looptroop Rockers till Örebrewfest
Örebroguiden

Källa Örebrewfest

You must be logged in to post a comment Login