Looptroop Rockers fick Frimis Park att gunga

Av den 17 juni, 2019

Looptroop Rockers besökte under fredagen den 14 juni Frimis Park för ett stopp på sin sommarturné, denna spelning gjorde man tillsammans med Hoffmaestro eller snarare så spelade Looptroop först och där efter Hoffmaestro.

Bandet har alltid varit underground men har med åren växt till å mycket mer och de har skapat ett mycket speciellt band till sina fans vilket ger en mycket familjär känsla under konserterna.

Det var med hög energi som bandet kom ut på scenen och började bygga upp den sköna känsla hos publiken som är signikativt för deras spelningar, medelåldern på publiken låg nog runt 35 år och det märktes att det var många gamla fans som valt att komma för att se och höra Looptroop Rockers då många kunde texten till flertalet låtar.

Looptroop har alltid varit väldigt politiska och med en tydlig vänsterinriktning vilken inte har mildrats med åren detta kanske avskräcker vissa personer från att lyssna på den men jag måste säga att även om jag inte linjerar med dem i partisympati så tycker jag att de ofta levererar vass och pricksäker samhällskritik som alltid är relevant vilket enligt mig är konsten och musikens uppgift.

Looptroop Rockers gör en solid spelning där publiken får vad de vill ha och där vi alla blir insvepta i den mjuka familjefilten bandet levererar och visar samtidigt att de är lika bra som alltid.

Bilder från spelningen.

Looptroop Rockers på Frimis Park får hela…

Karl-Johan Sandberg, Musik | Looptroop Rockers fick Frimis Park att gunga
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login