Lokalt | Wiehe, Plura & Ebba – Live i Stadsträdgården

Av den 28 juli, 2016

American Songbook – på svenska är namnet på den gemensamma turné Mikael Wiehe, Ebba Forsberg och Plura Jonsson gav sig ut på våren 2015. I sommar gör den aktade trion en efterlängtad repris på förra årets livesuccé.

Var och en är Plura Jonsson, Mikael Wiehe och Ebba Forsberg några av landets mest särpräglade och respekterade artister. I sin gemensamma kärlek för den amerikanska låtskatten har de funnit något att samlas kring och resultatet, föreställningen American Songbook – på svenska är en upplevelse som i sig utgör en helhet ännu större än de enskilda delarna.

Tillsammans kommer de i sommar återigen ta sig an favoriter ur den amerikanska låtskatten. Bob Dylan, Leonard Cohen, Tom Waits och Tom Petty är några av namnen som trion tolkar och klär i svensk språkkostym.

Konserthusturnén för ett år sedan var en stor succé med hela trettio konserter där de allra flesta var utsålda. I sommar kommer American Songbook att göra nedslag såväl på festivaler som konsertplatser.

American Songbook – på svenska är en unik upplevelse – ett måste för alla musikälskare!

Wiehe, Plura & Ebba startar kl. 20.00, vid eventuellt regn får ej paraply användas då det kan skymma sikten för andra besökare.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login