Lokalt | Vinn biljetter till Point Break

Av den 28 januari, 2016

Det är inget tvivel om att den kommande tempofyllda, adrenalinstinna actionthrillern POINT BREAK kommer att locka storpublik, filmen är inspelad i stor utsträckning utan specialeffekter och spänner över fyra kontinenter.

Nu lottar vi ut 3 biljetter (varje biljett gäller för två personer, för att vinna biljett ska man svara rätt på följande fråga…

Hur många länder är filmen inspelad i?

1. 9 länder
x. 10 länder
2. 11 länder

…svaret mailar man till tavling@orebroguiden.se för att vinna biljett.

Tävlingen håller på fram till torsdag 4e februari och filmen har premiär fredag 5e!

”I den tempofyllda, adrenalinstinna actionthrillern POINT BREAK infiltrerar den unge FBI-agenten Johnny Utah (Luke Bracey), en grupp spänningssökande elitidrottare – ledd av den karismatiske Bodhi (Edgar Ramirez). Extremidrottarna misstänks ha utfört en rad brott på extremt ovanliga sätt. Djupt undercover, och med sitt liv i omedelbar fara, strävar Utah efter att bevisa att de är arkitekterna bakom en rad ofattbara brott.

Filmen är fylld av de mest våghalsiga sportstunts som någonsin setts i en spelfilm. De äventyrliga actionbedrifterna utförs av världens bästa och mest extrema elitidrottare inom bl a surfing, wingsuit-flygning, snowboard, friklättring och motocross.

POINT BREAK är inspelad i 11 länder, på fyra kontinenter. Inspelningsplatser var bland annat Angel Falls i Venezuela som är det högsta vattenfallet i världen där klättringsscener spelades in. På toppen av Jungfrau i Alperna och i Walenstadt Schweiz där wingsuit-flygarna färdas genom bland annat den ökända ”The Crack”. På Teahupoo utanför Tahiti och Jaws nära Maui för att fånga de största och värsta vågorna för spektakulära surfingscener. Regissören Ericson Cores mål var att skapa Point Break nästan helt utan specialeffekter och han lyckades tillsammans med stora ikoner inom elitidrotten och av skådespelarna själva.”

Biopremiär: 5 februari 2016
Genre: Action
Land: USA
Regissör: Ericson Core
Skådespelare: Matias Varela, Ray Winstone, Luke Bracey, Teresa Palmer, Édgar Ramírez
Skriven av: Kurt Wimmer
Originaltitel: Point Break
Svensk titel: Point Break
Längd: 114 min
Åldersgräns: 11 år

Film & Spel | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login