Lokalt | Vings Kroatienprogram växer med avresor från Örebro

Av den 24 september, 2015

Nu växer Vings Kroatien ännu mer! Nyhet till sommaren 2016 är ön Brac där maskotarna Lollo & Bernie flyttar in på Family Garden Waterman Supetrus Resort. Dessutom utökas antalet platser till Kroatien med 40 procent. Ving kan nu erbjuda 17 resmål och närmare 90 hotell i Kroatien och det från åtta olika avreseflygplatser i Sverige och till nästa sommar även från Köpenhamn.

Ving har erbjudit resor till Kroatien under väldigt många år men under de senaste åren har landet fått ett riktigt uppsving. Kroatien är hett och det även bland barnfamiljer. Nu öppnar Ving Waterman Supetrus Resort i utkanten av den charmiga byn Supetar, på ön Brac. Där erbjuds barnfamiljer en lång rad aktiviteter, många olika pooler, en långgrund strand och kanske viktigast av allt – att träffa sina favoriter Lollo & Bernie.

Det känns riktigt roligt att vi kan erbjuda ett så bra familjehotell. Dessutom är det nog många barn som känner till ön Brac då förra årets spännande julkalender utspelade sig där men då under namnet Orkidékusten. Jag tycker mycket om att semestra i Kroatien och njuter av charmen i byarna, den goda maten och bad i det kristallklara vattnet, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Brac är Kroatiens tredje största ö, och rymmer det mesta man kan önska sig av en semester: vingårdar, stränder, vackra små byar och frodig natur. Man bor alltid nära både naturen och havet som, liksom överallt i Kroatien, bjuder på kristallklart vatten. Vings resmål Supetar ligger på öns norra sida vilket är perfekt för dem som även vill utforska fastlandet och båtarna går många gånger per dag mellan Brac och Split. Supetar är en riktigt charmig liten stad, samlad kring hamnen. Trots att det är öns största stad har den mer känslan av en by, med låga hus, lummiga gator och en livlig liten hamn där det finns gott om både restauranger och barer som serverar det bästa av vad både havet och ön kan erbjuda: nygrillade sardiner, oliver, frukt och skaldjur. Och givetvis öns egna viner att skölja ner det hela med.

Family Garden Waterman Supetrus Resort, som ligger på nära promenadavstånd från byn, är en stor anläggning utspridd i en trädgård med gräsmattor, pinjeträd, olivträd och öppna ytor, som passar perfekt för hela familjen. På hotellet finns Vings maskotar Lollo & Bernie samt Lollo & Bernies Kids Club med spännande aktiviteter. Det finns massor att göra för alla åldrar och nio pooler att bada i. Precis nedanför hotellet finns flera stränder, för dem som föredrar havsdopp och strandliv. Här finns även spa och gym.

Till Split erbjuder Ving direktcharter från Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Norrköping, Växjö, Örebro och Köpenhamn. Det finns även flexibla reguljärflygspaket till Split, Dubrovnik och Istrien.

Prisexempel: Flyg t/r Stockholm – Split med avresa 18 maj 2016. Boende på Family Garden Waterman Supetrus Resort i en tvårumslägenhet med balkong i en vecka. Familjepris från 9.975:- för 2 vuxna och 2 barn.
Läs mer om hotellet här>>

Resa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login