Lokalt | Umit Dag Står upp för Sverige på East West

Av den 10 september, 2015

Den Västerås baserade komikern Umit Dag till East West med sin Show ”Umit Står Upp för Sverige”.

Hur ska man lyckas integreras i Sverige när svenskar själva inte vågar vara svenskar? Hur svensk får man vara? Hur svensk ska man vara? Är Svenska traditioner något för alla? Ska de bevaras eller slopas? Varför ska man inte leka tjuv & polis med invandrarbarn? Är snöbollskrig något för alla?

Svar på frågorna får du nu 2015 när Umit Dag turnerar med sin soloföreställning Umit Dag Står Upp för Sverige.

I denna fartfyllda standupföreställning tar Västeråskomikern Umit Dag med oss på en humoristisk resa från sin barndom och uppväxt i Sverige till dagsaktuella händelser och betraktelser. Det blir en händelserik resa med vass humor som varvas med viktiga tankeställare.

Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbizz sedan ungdomen med allt ifrån teater och radio till standup.

Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse kunna få de enklaste vardagssituationerna till komik. Med en stor självsäkerhet på scenen och glimten i ögat tar han med publiken på sin resa genom livet och berättar hur hans vilja att integreras i Sverige ibland kunde slå fel emot familjens traditionella värderingar.

Umit Dag börjar 22:00

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login