Lokalt | Uberjak’d är bekräftad för festivalen Big Day Out

Av den 29 april, 2016

Efter att ha gjort sin debut på den legendariska festivalen Tomorrowland i Belgien 2015 är han nu tillbaka för en Europaturné, inklusive closing-party för klubben Pacha på Ibiza och naturligtvis festivalen Big Day Out i Örebro!

Uberjak’d ligger i framkanten av den nya vågen från australienska dj´s och producenter som lämnar avtryck på den globala elektroniska scenen. Han har precis signerats av Steve Aoki´s Dim Mak, Ministry of Sound Australien och Laidback Luke´s Mixmash.

– Vi har ca 20 artister/ dj´s ytterligare som kommer spela på festivalen men att landa kontraktet med Uberjack´d kändes sjukt roligt, säger Fredrik Karlsson, Marknadschef Villa Strömpis.

För första gången kommer Uberjack´d till Sverige och premiären blir på festivalen Big Day Out i Örebro lördagen den 13/8.

BDO Big Day Out är precis som det heter ”en stor dag ute” tillsammans med fantastisk musik, underbara människor och en känsla av frihet! Tidigare bekräftade artister är den italienska superduon VINAI och svenska fenomenet AronChupa, supercoola Rebecca & Fiona samt Qulinez.

Biljetterna till Big Day Out 2016 finns att köpa här>>

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login