Lokalt | Två nya butiker öppnar i Krämaren

Av den 26 augusti, 2015

Torsdagen den 27 augusti invigs två nya butiker i Krämaren. Sveriges största köks- och heminredningskedja Cervera öppnar en ny fräsch butik på ca 400 kvm och den tidigare butiken Brixit blir Uppolek – en butik med noga utvalda leksaker.

Vi är mycket stolta och glada över att få välkomna Cervera och Uppolek till Krämaren som passar utmärkt i vår butiksmix. Dessa etableringar är också ett tydligt exempel på hur vi hela tiden flyttar fram vår marknadsposition och ytterligare stärker vårt varumärke som den centrala platsen för shopping, säger Fredrik Johnsson, centrumchef på Våghusgalleriorna.

Cerverabutiken kommer erbjuda ett brett sortiment av kvalitets- och designprodukter för matlagning, servering och dekoration i en inspirerande butiksmiljö, där service, kunskap och vackert inslagna paket ger våra kunder ett mervärde.

Vår tidigare butik Brixit har växt ur sin nuvarande lokal och startar därför upp en ny leksaksbutik med namnet Uppolek. Butiken fokuserar på lärande, skapande och kreativitet men framförallt kul leksaker som inte finns i de andra affärerna. Självklart fortsätter de med Brixits framgångsrika Legoavdelning som nu är större och bättre än någonsin!

Klart sedan tidigare är att även Stadium flyttar in i Krämaren under våren 2016.

Shopping | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login