Lokalt | Två magiska kvällar med Slottet Live i Slottsparken

Av den 23 juni, 2015

Slottet Live är en sommarfest i dagarna två med musik, god mat och dryck där höjdpunkterna består av ett flertal artister som uppträder på en spektakulär scen med Örebro Slott som scenkuliss.

Slottet Live i Slottsparken består av två magiska kvällar, eller egentligen är det två magiska dagar då området öppnar redan kl. 12.00 på dagen för att stänga igen vid 17-tiden och öppna upp kvällsaktiviteterna igen vid 18-tiden.

Festen i sig kommer att ske i Slottsparken under gamla bokar där man självklart kommer att stöta på både nya och gamla bekanta mitt i Örebros hjärta, det finns även en lite mindre scen inne i Slottsparken där det kommer att finnas musik under dagtid.

Det är inte bara musik som serveras inne på området, East West Sushi och Örebro Ölcafé är två av restaurangerna som kommer att husera inne på området.

Artisterna som kommer att uppträda är Ulf Lundell, Pugh Rogefeldt, Sator och Jeremias Band, uppträdandet är på kvällstid efter kl. 18.00 och då öppnas området upp men med 20 år som åldersgräns.

Fredag 26 juni är det premiär och lördag 27 juni avslutas Slottet Live!

Anders Olofsson, Nöje | ÖrebroguidenAnders Olofsson, Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login