Lokalt | Travel & Taste mässan bjöd på både res och smak sensationer

Av den 17 februari, 2016

I lördags gick Travel & Taste mässan av stapeln och den hade verkligen mycket att erbjuda den res och njutningslystne. En stor publik hade sökt sig till Conventum Arena och stundtals ringlade kön lång utanför.

Jag har följt Travel & Taste mässan sen den startade och den har blivit bättre och bättre, i år känns det som om mässan hittat hem i formatet och samtidigt har besökarna kommit.

Både besökare och utställare besökare jag talade med var mycket nöjda och alla kunde finna något som tilltalade dem i mat eller rese och upplevelseväg.

En rolig nyhet var att man nu erbjuder turistresor till Iran, vilket är en nyhet och en av arrangörerna cIran berättade att landet nu satsar stort på turism, och sju tusen år av civilisation borde ju lämnat någonting att titta på.

En annan trend man talade om var att fler börjar använda sig av resebyråer och researrangörer, det verkar nu som om många tröttnat på att ordna allt själva.

Det ser också ut som om trenden med olika typer av tema resor växer sig starkare med allt från landsteman till träning och mat och vist får man hjälpen att hitta det genuina och det man söker. Men glöm inte att det är först när man går vilse resan börjar på riktigt!

Vad gäller det smakmässiga på mässan så fanns det många smak prover att ägna sig åt och av många olika slag, allt från lokala producenter till butiker och restauranger erbjöd besökarna en smak bit av vad de hade att erbjuda.

Jag tycker att årets mässa var lyckad och att man som sagt har hittat hem i konceptet, att även besökarna börjar komma i större antal är även det kul och jag ser fram mot nästa års mässa.

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Resa | Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login