Lokalt | Tobbe Ström lyfte sommarens stand up-scen

Av den 1 september, 2016

Ingen anständig stand up-show utan en konferencier heter det som bekant, och Villa Strömpis stand up-sommar har letts av ingen mindre än Svenska mästaren i ordvits 2016 Tobbe Ström!

Tobbe Ström är från Örebro, håller på med stand up men har inte riktigt kommit upp i nivå för att köra en fullakt. Men nu under sommaren har han hållit i Villa Strömpis stand up-scen, vilket han även gjorde under sommaren 2015.

Skillnaden från 2015 – 2016 är att han har utvecklats något enormt med den skillnaden att när han under 2015 öppnade onsdagskvällarna var det mer eller mindre samma skämt kväll till kväll, inför 2016 gjorde han om upplägget och publiken fick välja ut två ämnen som Tobbe skulle skämta om nästkommande onsdag.

En uppgift som vilken garvad stand up-artist som helst skulle tycka vara utmanande, det är inte lätt att bara ha en vecka på sig att snickra ihop skämt!

Denna uppgift tog Ström sig an med glans, visst vissa skämt var bättre än andra men han har trots det tagit sig an Villans stand up-scen med bravur och fått med sig publiken varje kväll oavsett publikantal.

Jag hoppas och tror att vi kommer att få se bra mycket mer om Tobbe Ström om och framförallt när han kommer att ta sig an längre shower!

Tobbe Ström får för sommaren 2016 hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

tobbe-strom-01

Jag saknar hur som helst ett äkta Tobbe Ström skämt som:
– Tjena tjejen har du diabetes, för du är juh inte söt någonstans?

anders-olofssonAnders Olofson, Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login