Lokalt | Tjejkväll på Dormy i Örebro

Av den 15 april, 2016

Nu startar Golfvaruhuset Dormy upp sina första Runda Upp-aktiviteter. Dormy har slutit avtal med Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, och kommer under april månad att genomföra tjejkvällar där man kan runda upp sitt köp till stöd för BROs Bröstcancerfond. Dessutom kommer Dormy att själva att bidra med 10% av försäljningen från kvällarnas försäljning till kampen mot bröstcancer.

Den första Runda Upp-aktiviteten börjar på Dormy i Örebro kl. 19.00, det bjuds på modevisning av senaste golfmodet från Röhnisch, Daily Sports och Abacus. Fina erbjudanden och trevliga överraskningar. 10% av försäljningen under tjejkvällarna går till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation.

”Vi vill arbeta med frågor som ligger nära våra målgrupper. Genom att stödja BRO och deras Bröstcancerfond ger vi oss och våra kunder möjligheten att stödja en fråga som vi båda har skäl att engagera oss i och som vi känner stor gemenskap kring. Samarbetet ger oss också möjligheten att kommunicera den när vi har de bästa förutsättningarna att göra det. Nu startar vår säsong och då är våra tjejkvällar ett utmärkt tillfälle att kunna koppla ihop golf och kampen mot bröstcancer”, säger Anders Wall VD på Dormy Golf & Fashion AB.

Tjejkvällarna börjar i Örebro den 18 april kl. 19.00.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login