Lokalt | Timmy Trumpet (AUS) spelar ikväll på Villa Strömpis

Av den 30 maj, 2015

Det omöjliga gjordes möjligt med chartrat privatjet och en nypa övertalningsförmåga. Villa Strömpis gästas av den australienska super-dj´n Timmy Trumpet lördagen den 30:e maj.

Timmy Trumpet är utan tvekan Australiens mest eftertraktade DJ och rankas som #3 i landet. Timmy är en hårt arbetande DJ som flyger världen runt och gör mer än 200 spelningar per år på stora festivaler och internationella superklubbar.

På mindre än 10 år har han gått från den internationella scenen som hyllad jazzmusiker till att bli en av de absolut hetaste namnen inom sfären för global dansmusik.

Stora scener världen över är inte den enda höjdpunkten i Timmys karriär utan i år blev han även signerad till Ministry of Sound och hans tre senste singlar har alla legat #1 på ARIA Club Chart.

Förhandlingar har pågått under några månader och vi hade verkligen bestämt oss för att göra denna bokning. Problemet var att det enda datum som fanns ledigt saknade reguljära flygförbindelser och det var då tanken uppstod om att chartra ett privatjet. Som enda lösning presenterade vi detta för Timmys management som nappade på idén omedelbart och tyckte att det var så skruvat att det inte gick att tacka nej till, säger Fredrik Karlsson.

Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login