Lokalt | Till förmån för SOS Barnbyar, Stiko Per Larsson – Live på Clarion Hotel

Av den 20 maj, 2015

Vandringsturnén 2015 –  100 mil till fots. 43 dagar med konsert varje kväll, till förmån för SOS Barnbyar!

Stiko Per Larsson har i åtta år vandrat på turné genom land och rike. Genom att vandra några mil per dag och sedan stanna för en konsert varje kväll har han spridit sitt namn och sin musik.

Med start 2 maj kommer Stiko att vandra från Göteborg till Leksand, via Stockholm. Den 13 juni, 42 dagar och minst 100 mil senare ska han vara framme vid sitt slutmål.

2014 gick han från Öland till Leksand och gjorde 42 konserter på 40 dagar. Turnén hade en publik på över 70.000 personer, live eller via nätet. Vandringsturnén är totalt unik i sitt slag i Sverige, ett äventyr med ett gott budskap och tydlig profil!

Vandringsturnén 2015 genomförs till förmån för SOS Barnbyar Insamlingen startas redan innan vandringsturnén och avslutas i samband med målgången i Leksand i juni. Målet är att få varje konsert- och hemsidebesökare att skänka en valfri slant antingen via SMS eller de insamlingar som görs under konserterna. Insamlingen kan sedan följas på SOS Barnbyars hemsida. De senaste tre turnéerna har genererat nästan en halv miljon kronor till utsatta barn och familjer. www.sos-barnbyar.se/stiko

Musiken:
Stiko Per Larsson skriver ofta sina sånger inlåst i sin snickarbod i Hedens by utanför Leksand. Texterna kan vara skildringar av historier han snappat upp längs vägarna eller mer dagboksliknande berättelser från sitt liv. Tonspråket och arrangemangen har en klang av Dalarna och folkmusiken, men grunden finns i den akustiska gitarren och Stikos röst.

Stiko Per Larsson – Vandringsturnén 2015 – Till förmån för SOS Barnbyar!

Plats: Clarion Hotel Örebro
Datum: Fredag 22 maj och Lördag 23 maj!
På scen: Kl. 20.00 (gäller båda kvällarna)
Fri entré! Konserterna görs till förmån för SOS Barnbyar så skänk gärna en slant under kvällen!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login