Lokalt | The Royal Concept gör intim klubbspelning på Satin

Av den 17 december, 2015

På fredag kommer bandet The Royal Concept till Satin för en intim klubbspelning.

– Bokningen är en av de större vi gjort sedan flytten till stortorgen och jag är sjukt taggad då detta är ett av mina favorit band, säger Martin Qvarfordt evenemangsansvarig på Satin, när Örebroguiden pratar med honom.

The Royal Concept uppmärksammades stort 2012 när låtarna ”Gimme Twice”, ”World on Fire” och ”D-D-Dance” gjorde succé världen över på internet, radio och klubbar. Tillsammans med debutalbumet ”Goldrushed” kom hitsingeln ”On Our Way” som inte bara blev en P3 hit utan också en indie-anthem världen över.

I augusti släppte bandet nya EP:n Smile och är precis hemkomna från en två månaders höstturné i USA. Så på fredag kan vi alltså välkomna detta fantastiska band till Örebro och Satin.

”Det känns så jävla episkt att veta att vi är hemma i ett vinter-klubbland. Det är bara så att de bästa musikaliska upplevelserna kommer på små klubbar. Konserter och festivaler är fantastiskt men i en liten klubb är det en helt annan atmosfär. Folk ser varenda liten svettdroppe. Det kommer att bli magi!” hälsar David Larsson i The Royal Concept.

Samma kväll uppträder även Charlie Lou.

Satin öppnar 21:00 och vi räknar med att bandet går på ca. 23:30 så kom i tid för att vara säkra på en plats.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login