Lokalt | The Mighty Stef vs The Mighty God och vinnaren är…

Av den 5 september, 2015

…The Mighty Stef, i alla fall för den här kvällen.

Live at Heart 2015 är i full gång och ett av scenerna ligger i Nikolaikyrkan, en fantastisk miljö med mycket resonans och luft. Ett ställe man kanske inte direkt förknippar med livespelningar, eller rock heller för den delen. Men nu är det så och det är riktigt bra!

The Mighty Stef är ett rockband från Dublin, Irland, som har fått en stor fansskara i Örebro. Det var en mer eller mindre fullsatt Nikolalikyrka som tog emot The Mighty Stef förväntansfullt, applåderande entusiastiskt.

Som sagt var så är kyrkan en härlig scen att spela på, problemet är att det kan bli mycket ljud då det uppstår mycket resonans, ljudbilden blir en aning grötig.

The Mighty Stef började spelningen ganska lugnt, det kändes som att de anpassade materialet till ljudbilden. Men som det rockband de är så accelererade musiken och de avslutade med rock på full volym, precis som den applåderande publiken.

Att The Mighty Stef har fått en riktigt stor fansskara är förståeligt med tanke på hur bred musiken trots allt är, och jag stämmer gladeligen in i den skaran för det här är bra.

The Mighty Stef får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-halvsvamp-tom

Se mer bilder från spelningen >>

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login