Lokalt | The Body Shop lanserar Drops of Light i Örebro

Av den 30 april, 2016

The Body Shop lanserar Drops of Light, en hudvårdsserie med kraft från nordatlantiskt rödalgsextrakt.

Den prunkande rödalgen, med sin kraftfulla blandning av mineraler, näringsämnen och C-vitamin, har i miljoner år vuxit i Nordatlantens iskalla vatten. Idag kan dess växtkraft tyglas genom en ömsint process, och i kombination med extra kraftfulla C-vitaminderivat ge en lystergivande hudvårdsrutin – Drops of Light.

Mörka fläckar och pigmentering orsakas av melaninproduktion. Melanin är ett pigment som förekommer naturligt i våra kroppar, och som stiger till ytan av huden när den utsätts för sol. Över tid börjar melanocyterna, dvs de celler som producerar melanin, arbeta mindre effektivt. Det gör att pigmentet ansamlas i vissa områden i huden. Det i sin tur leder till en hud som är glåmig, grå och ojämn.

Studier har visat att extrakt av rödalger har en uppklarande effekt, som minskar intrycket av pigmentfläckar genom att hämma nyckelsteg i pigmenteringsprocessen.

Drops of Light är en daglig vårdande hudvårdsserie med C-vitaminderivat och extrakt av rödalger som hjälper till att ta fram en hud med klar lyster. Serien har många fördelar: den är lämplig även för känslig hud, och kombinerar den naturliga kraften hos rödalger, kända för sin förmåga att ge huden lyster och minska intrycket av pigmentfläckar, med C-vitaminderivat, en av naturens kraftigaste antioxidanter och känd för sin förmåga att stödja hudens lystergivande och fuktighetsbevarande processer.

  • Huden får en jämnare ton
  • Huden får en klar lyster
  • Intrycket av hyperpigmentering minskar vid regelbunden användning
  • Förekomsten av pigmentfläckar minskar vid regelbunden användning i kombination med solskydd
  • Lämplig för känslig hud

Upptäck den kompletta lystergivande hudvårdsrutinen
Ta fram den mest strålande hud du någonsin har haft med en lystergivande hudvårdsrutin i 4 steg.

Steg 1 – Pure Clarifying Foam Wash 125 ml / 175 kr
Rengör huden morgon och kväll med en härligt krämig, löddrande rengörare. Massera mjukt upp ett lyxigt lödder som rengör utan att torka ut.

Steg 2 – Pure Translucency Essence Lotion 160 ml / 225 kr
Fuktighetsbevara och ta fram klarheten varje morgon och kväll. Det första essentiella steget efter rengöring, som med sin uppfräschande gel-till-vatten-konsistens friskar upp och förbereder huden för nästa steg i hudvårdsrutinen. Applicera med fingrarna eller en bomullsrondell och låt sjunka in.

Steg 3 – Pure Healthy Brightening Serum 30 ml / 395 kr
Fyll på och ge lyster till huden med ett lätt, lättabsorbetat serum. Det glider på som siden över huden och levererar effektivt lyster till huden, samtidigt som det gör den smidig och fuktighetsbevarad. Applicera 1-2 droppar på huden varje morgon och kväll och massera in. Över tid minskas ojämnheter och gulhet på huden. Intryck av porer minskar, och huden ser klarare och mer strålande ut.

Steg 4 – Pure Healthy Brightening Day Cream 50 ml / 335 kr
Vårda huden med en intensivt fuktighetsbevarande dagkräm. Den silkiga konsistensen smälter in i huden, och krämen har kliniskt bevisats kunna minska mängd, storlek och intensitet av pigmentfläckar, samtidigt som den ger 24 timmars fuktighetsbevaring. Dag efter dag blir huden lenare, mjukare och mer fuktighetsbevarad, samtidigt som huden ser klarare och jämnare ut, med en härlig lyster.

Vårdande ingredienser från rättvis handel
Drops of Light-serien innehåller de finast råvarorna, hämtade från jordens alla hörn. Här tillvaratas kunskap hos specialiserade lantbrukare och odlare, och de får ett tillskott av expertis för att skapa effektiva produkter. Community Trade-producerad marulaolja från Namibia finns i Clarifying Foam Wash, och Essence Lotion och Brightening Serum är berikade med Community Trade-producerad aloe vera från Mexiko.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login