Lokalt | Testa din fingerfärdighet i Stadiums senaste sneakerkampanj

Av den 19 mars, 2016

Hitta det dolda budskapet och vinn sneakers till dig och dina vänner. I Stadiums senaste aktivering sätts svenskarnas fingerfärdighet på prov. Tävlingen utmanar dina Instagramskills och är en förlängning av vårkampanjen “Sneaker Moves”.

I ett kort filmklipp på Stadiums Instagram, @stadium_jointhemovement, uppmanas följarna till snabba moves för att hinna ta en stillbild på det hemliga budskapet som dyker upp i videon. Budskapet blir första ledtråden på en digital skattjakt där priset i potten är sneakers till hela kompisgänget.

I kampanjfilmen ser vi ett gäng unga, inspirerande dansare från London visa upp olika dansstilar, bland annat street, hip hop, shuffling och jazz funk. Att koppla samman sneakers med sport- och streetmode rimmar väl med vårens trender.

I vår sneakerkampanj ”Sneaker Moves” lyfter vi inspirerande personligheter inom dans. Det kändes därför helt rätt att inkludera dem och det breda utbud av sneakers vi erbjuder i en aktiv paketering även på Instagram. Kampanjen i sig är både peppande och medryckande så vi hoppas så många som möjligt får vårkänslor och deltar i den digitala utmaningen, säger Angelica Larsson, t.f. PR & Informationschef för Stadium.

Tävlingen rullas ut i mitten av mars och pågår under hela månaden, parallellt med Stadiums sneakerkampanj i TV och butik.Under perioden finns flera chanser att vinna Reebok Classic Leathers till sig och sina närmaste vänner.

Instagram är helt rätt kanal för vår målgrupp men också en plattform med begränsningar. Här utmanar vi de tekniska funktionerna och använder ett digitalt beteende som sammanstrålar väl med huvudkampanjens budskap kring dans och rörelse, säger Julia Eriksson, kreatör på Animal.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login