Lokalt | Svenska komikereliten gör sig redo för Villa Strömpis i sommar

Av den 15 juni, 2015

Villa Strömpis Standup på sommaren startade för 5 år sedan och årets upplaga är den största satsningen någonsin! Under 9 onsdagar kommer Sveriges komikerelit underhålla i Trädgården!

Premiären är satt till onsdagen 24:e juni och Al Pitcher har fått äran att öppna 2015-års säsong och detta blir hans andra år. Thomas Järvheden, Özz Nûjen och Måns Möller tillhör veteranerna som har varit med sedan starten tätt följda av David Batra som för tredje året avslutar säsongen.

Helt nya komiker för årets upplaga är Marika Carlsson, Shan Atci och Magnus Betnér tillsammans med humorfestivalen Sunny StandUp som kommer med Johan Glans, Robin Paulsson, Hasse Brontén, Martin Lagos, Emma Knyckare, Ann Westin och Nour El-Refai.

Vår satsning på standup startade mer eller mindre av en slump för 5 år sedan när vi var sent ute med att boka band och Mårten Andersson från RAW erbjöd sig att hjälpa oss. Resten är historia och detta har nu blivit en tradition som är synonym med sommarens onsdagar på Villa Strömpis, säger Fredrik Karlsson.

Hela schemat för Villa Strömpis Sommarscen finns här >>

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login