Lokalt | Sunny Standup lägger till Villa Strömpis i sin turnéplan för 2015

Av den 8 juli, 2015

Villa Strömpis populära sommarstandup får ett efterlängtat besök av Sunny Standup´s turné onsdagen den 15:e juli.

Att förena sommarsemester med humor från Sveriges främsta komiker har visat sig vara ett vinnande koncept. När Sunny Standup för sjunde året i rad drar ut på turné kompletteras en redan väldigt tung line-up och det blir premiär för två grymma tjejer – Nour El-Refai och Emma Knyckare.

I mitten av juli samlar sig Sveriges humorelit för att leverera sommarens bästa tänkbara underhållning på några av Sveriges största semesterorter.

Turnén startar i Ystad för att sedan dra vidare till Helsingborg, Göteborg och Örebro. I dessa städer står Johan Glans, Robin Paulsson, Hasse Brontén, Martin Lagos, Emma Knyckare, Ann Westin och Nour El-Refai för underhållningen.

Artisten Stephen Simmonds följer i vanlig ordning med som DJ men får i år mer utrymme i showen värma upp publiken och maxa stämningen med skön musik. Totalt bjuds det på ca två timmars underhållning som kommer ge semestrande svenskar sin årliga dos av glädjetårar och skrattkramp.

Vi är mycket glada att kunna få detta stopp i Örebro och erbjuda en riktig humorfestival. Vår egna standup på onsdagar har huserat hela den svenska humoreliten men detta blir första gången för Johan Glans som vi aldrig tidigare lyckats boka, säger Fredrik Karlsson.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login