Lokalt | Stort sug i Örebro efter Schyfferts och Lindströms succéshow ÄGD

Av den 29 juni, 2015

Örebroarna verkar sugna på att skratta åt ekonomi. När det för ett par månader sedan blev klart att Henrik Schyffert och Fredrik Lindström i höst kommer till Örebro med sin hyllade humorshow ”ÄGD – Vad kostar ett rikare liv”, var det många som köpte biljetter snabbt.

Endast ett fåtal platser finns kvar så därför sätter nu arrangören Blixten & Co in en extraföreställning den 2 oktober kl 21.00. Biljetterna släpps idag kl 12.00.

Med ”ÄGD – Vad kostar ett rikare liv?” får Henrik Schyffert och Fredrik Lindström “alla att skratta hejdlöst” (Göteborgs-Posten) åt en show om marknadens och tillväxtens inverkan på våra liv. Över 150 000 har redan köpt biljetter och i höst fortsätter succén för fjärde säsongen i rad. Den 17 september inleds en ny Sverigeturné och den 2 oktober kommer Schyffert och Lindström till Conventum Congress för två föreställningar.

Vår tids Hasse och Tage – Henrik Schyffert och Fredrik Lindström – har gjort en humorshow med svidande sanningar om hur vi ser på allt med ekonomiska ögon. Vi är slavar under den heliga tillväxten, investerar i förhållanden och övertygar oss själva att vi blir lite lyckligare om vi köper en selfiepinne. Om inget annat så för tillväxtens skull.

Sverigeturné hösten 2015 “ÄGD – Vad kostar ett rikare liv?” kommer till Örebro 2 oktober för en show kl. 18.00, ÄGD lägger till en show kl. 21.00 på Conventum Congress, Örebro.

Biljetter
Biljetter säljs via Blixten.se och Ticnet.se, 077-170 70 70.

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login