Lokalt | Sophia Andersson årets lokalartist 2013 till East West

Av den 22 oktober, 2015

Efter att vunnit pris för “Årets Lokal-Artist” 2013 och medverkat i nationell-tv4 på julafton, där det svenska folket var de som röstade fram henne i p4:s O`helga natt tävling har Sophia nu tagit språnget ut på det svenska vågarna och turnérar hösten 2015 flitigt land och rike runt.

Hennes otroligt vackra röst och genuint härliga personlighet är nog för att trollbinda även den mest “hårdbitna” musikkritiker.

”Musik är ett språk som alla talar och förstår, ett språk som alla kan ta till sig och drömma sig bort i. Där en melodi kan förändra, texter beröra och innehållet tala i sig. I den vackra enkelheten vill Sophia Andersson att människor ska få möta musiken. Det essentiella i hennes musik handlar om att se till varandras värde, styrkor och förmågor. Där vi alla kan vara med och förändra, inte bara genom musiken men genom det budskap den för med sig. Där kärleken får tala sitt språk igenom musiken, till andra människor. Sophia vill genom sin musik och glädje få människor att känna sig sedda och älskade för är det något som kan förändra våran värld idag, så är det just det.”

Sophia Andersson kommer till East West fredag 23 oktober, kl. 22.00 står hon på scenen.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login