Lokalt | Snygg show av Smash Into Pieces

Av den 17 april, 2016

Igår lördag gick premiären för Smash Into Pieces Skandinavien turné av stapeln på Ritz.

Smash Into Pieces har gjort stora framsteg under de senaste åren och det förvånar mig inte att deras skivbolag beslutat sig för att finansiera den nya turnén. Och det märks för det är ingen dålig show som grabbarna bjuder på.

En trevlig grej som börjar bli lite av en tradition är att grabbarna innan den officiella spelningen brukar hålla en liten för fest på Scandic Grand där de också spelar några låtar live, så skedde även denna gång och jag gillar att man ger fansen detta lilla extra och det gör fansen också.

Dagen till ära fanns det inte mindre än tre förband The End Of Grace, Normandie och With Heavy Hearts. Det av förbanden som gjorde störst intryck på mig var Normandie och jag ser fram mot att se deras utveckling framöver.

Det hade kommit riktigt mycket publik tills det var dags för Smash Into Pieces att inta scenen, som jag skrev tidigare så är skivbolaget med och finansierar turnén och det märks då scen setupen känns riktigt påkostad med en stor LED skärm som kör effekter och video under spelningen samt Isak Snow i en Apocalypse DJ mask komplett med lysdioder och allt bakom trummorna.

Bandet spelar sina låtar i rask takt men självklart blir det lite tid mellan låtarna för Adam att snacka med publiken, viket han sköter bra som vanligt, de är ju nu mer ett vant live band och det märks.

Kvällen till ära får vi också höra en helt ny låt ”Let me be your superhero”, en skön låt med det klassiska Smash Into Pieces soundet och där Adams röst får stort spelrum. Detta kan mycket väl bli deras nya hitt.

Grabbarna gör en snygg show som är väl värd att ta med ut på vägarna och publiken på Ritz verkade mycket nöjda.

Lite bilder från konserten…

Smash Into Pieces på Ritz får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

karl-johan-sandberg-thu

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login