Lokalt | Slätstruket när Fashion Pack kickade igång Divine Decadence

Av den 27 juni, 2015

En sommar är ingen sommar utan Fashion Pack för många, nu efter sex år av ständiga succéer var dags för Packet att återigen glida in och ta sommaren i ett stadigt grepp för att leverera sin vanliga show med just Divine Decadence.

Det är Fashion Pack själva som har satt ribban på en proffsigt hög nivå, för den som älskar FP ser alltid fram emot en blandning av humor, dans och divighet, hela tiden med tiden med balans och med glimten i ögat.

Årets show, Divine Decadence då?

Fashion Pack öppnar som vanligt grandiost och pompöst precis som de ska göra när det är dags för premiär, flashigt med glitter och glamour kickar de tre divorna Magnus Bertelsen, Jimmy Dahl och Thomas Johansson igång kvällens underhållning.

Redan i tredje akten låter FP tempot dras ner för låta Primadonnan Maggan göra just det som Maggan är bäst på, nämligen ett humornummer av klass. Ett nummer som inte riktigt nådde upp till den nivå som är vanligt, men å andra sidan var det inte fullt så lång in i showen så mer skulle väl komma?

Men inte, istället blev det fullt ös fram till slutpunkt, tyvärr. Alla ingredienser var med, schlager, dans, dekadens, dansare, hud, tänder, men ”kocken” hade inte riktigt hitta balansen mellan sött och salt.

Det blev kaka på kaka kan man säga, som åskådare hann man inte riktigt andas, att reflektera, hinna ta in innan det var dags för nästa akt. Man tilläts inte åka med i den berg & dalbanetur som man i tidigare år har bjudits på.

För förtydliga det hela så uteblev den återkommande stående ovationen i slutakten där publiken sluter upp och mer eller mindre bär Fashion Pack på sina axlar för att höja de till skyarna, bara det säger en hel del!

Nu ska det även tilläggas att Fashion Pack i vanlig ordning gör det de är kända för, imitationer, grymt snabba klädbyten, parodier och såklart dekadens och för den som gillar det är Divine Decadence ett givet inslag i sommaridyllen på Villa Strömpis!

Divine Decadence får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tomsvamp-tom

Kolla in bilder från Fashion Pack premiären >>

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login