Lokalt | Skånska Byggvaror öppnar butik i Örebro

Av den 20 januari, 2016

2016 öppnar Skånska Byggvaror fem nya butiker i Sverige. I Malmö, Örebro, Uppsala, Värmdö och Falun. Butiksetableringen gör det enklare för hem- och villaägare att ta del av Skånska Byggvarors sortiment och bidrar samtidigt till företagets omnikanalutveckling.

Satsningen på egna butiker startade i Stockholm och Göteborg 2014 och i Norrköping 2015. Nu utökar Skånska Byggvaror med fem nya butiker. De första tre butikerna öppnas i Malmö, Örebro och Uppsala varefter två butiker öppnas i Värmdö och Falun. Det innebär att Skånska Byggvaror med butiken i Helsingborg kommer att ha elva butiker, varav två i Norge under varumärket Grönt Fokus.

I butikerna möter vi nya kundgrupper och stärker vår synlighet i Sverige. Kunderna kan känna och klämma på uterum, växthus, fönster och dörrar för att känna sig övertygade om att vi erbjuder bäst stil, kvalitet och värde för pengarna. Butikerna är en viktig satsning som gör det ännu enklare för kunderna att få tillgång till vårt sortiment, säger Anders Johansson Eickhoff, Vd Skånska Byggvaror.

Butikerna byggs upp inne i befintliga Plantagen-butiker, är på drygt 600 kvadratmeter och integreras i Plantagens grönska och växtlighet. En bra miljö för att exempelvis visa upp Skånska Byggvarors sortiment inom uterum, växthus, fönster och dörrar men även bubbelbad, förvaringar och stugor.

Shop in Shop-lösningen hos Plantagen är en drömlösning för oss. Vi får omgående tillgång till hem-intresserade kunder som naturligt kommer i kontakt med inspirerande produkter och våra kunniga medarbetare, säger Beiron Palm, chef affärsutveckling Skånska Byggvaror.

Skånska Byggvarors butikspersonal hjälper kunderna rätt bland det stora sortimentet för att skapa vackra och funktionella hem. Oavsett om det rör sig om inne- eller uteprodukter. Varor som beställs från butikerna levereras sedan fraktfritt hem till kunderna över hela Sverige.

Info
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login